23. maj 2016

Visett odstranjevalec dlačic



 Me halfway through shaving my legs: ''I don't want to do this anymore..'' 

Hej damica :)

V današnji objavici pa ti bom predstavila izdelek, ki odstrani dlačice brez britja, ha zanimivo kajne? :)
Najlepša hvala podjetju Visett za poslan izdelek, ki me je šokiral!

Kaj vsebuje izdelek?
V samem produktu prejmeš 4 vrečke ( dve 50g vrečki in dve 100g vrečki) katere uporabljaš glede na predel telesa, ki bi ga želel pobriti. Prejmeš pa tudi leseno palčko, ki je namenjena mešanju produkta in plastičen lonček za odmerjanje vode.




Kako ga pripraviš?
V sami škatlici prejmeš tudi navodila za pripravo, kjer nato vrečko odpreš in jo streseš v neko posodico, nato doliješ odmerjeno količino vode, s pomočjo priložene lesene palčke pa mešaš toliko časa, da dobiš lepo maso brez grudic. Nato pa samo naneseš na predel, kjer si želiš znebiti dlačic, počakaš od 4-7 minutk in s krožnimi gibi odstraniš dlačice, spereš z vodo in voulaaa :)




Moje mnenje o izdelku:
Priznam, glede na to, da imam sama izredno suho kožo in občutljivo, me je bilo kar malce strah preizkusiti, ampak je bilo vse tako kot mora biti! Sama nisem mogla verjeti, da sem po 7 minutkah samo z krožnimi gibi dlačice odstranila, huh odlično! Morda je bila koža rahlo izsušena ampak sem naslednji dan na kožo nanesla hranljivo kremico in je občutek suhosti izginil. Sama zmes ima morda malo nenavaden vonj, svoje delo pa opravi nadvse odlično. In res se mi je zdelo, da so bile moje nogice dalj časa gladke. Od mene dobi vse točke in z veseljem ga bom še uporabila. :)

Za pomoč pa prilagam video :)



! Vedno pa je potrebno en dan preden bi želela odstraniti vse dlačice opraviti test alergije, to storiš tako, da na mesto kjer bi želela odstraniti vse dlačice naneseš produkt na približno 2x2 cm kože, počakaš 4-7 minutk in spereš, če se do naslednjega dne nič ne spremeni in nisi dobila kakšnih izpuščajev ali rdečice potem pa v napad nad dlačicami! :)

Upam da ti je bila zaželjena objavica všeč. Vesela bom tvojega odziva :)
Bodi čudovito,      La beauté 

7 komentarjev:

  1. Carsko, sem ga ravno naročila :)

    Ful deluje enostavno, bomo preizkusili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj boš vidla, da neboš razočarana! :) upam tudi na tvojo objavico :)

      Izbriši
  2. Jaz sem tole uporabljala lani poleti in mi je super :D Sicer ni neke razlike v trajanju gladkih nog, ampak meni je super že to, da ne rabim britvice, tako da mislim, da bo tudi letos poleti visett moj zvesti spremljevalec :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sama kar vidim, da bo tole moj zvesti prijatelj :D hmm ja evo kako se ljudje razlikujemo :) pri meni se je podaljšalo za 1-2 dneva :)
      Ampak zadeva je res TOP :)

      Izbriši
  3. Meni pa tale zadeva sploh ni odgovarjala :/ . Najprej sem ga preizkusila na rokah, kjer neke reakcije ni bilo, vendar pa sem bila nezadovoljna saj je dlačice zelo slabo odstranil. Drugič pa sem ga preizkusila na nogah in se mi zdi da mi je na nekem mestu kar malo "skuril" kožo :( škoda pa sem mislila da se bom rešila britvic

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej Senta :)
      Najlepša hvala za tvoj komentar, saj smo i ljudje pa le različni kajne?
      Hmm okej naj te najprej povprašam koliko časa si ga imela na koži? Sama sem ga imela namreč točno 7 minut in sem ga nato takoj sprala dol in ni bilo ničesar podobnega, neglede na to da imam občutljivo kožo :(

      Izbriši