27. september 2015

LUSH maska za obraz in telo


'' Metina maska bo spravila v red problematično kožo in jo globinsko očistila vseh nečistoč.''


Pozdravljene damice! :)

Zelo zaželena ocena izdelka znamke LUSH je tukaj. Samo za vas, sem dodobra stestirala in ocenila masko, namenjena obrazu ter telesu. Sama jo uporabljam zgolj za obraz, ker imam za telo druge pripravke.

Nekaj o znamki LUSH;
Ročno izdelujejo SVEŽE ter ORGANSKE izdelke z minimalno količino konzervansov, ki NISO testirani na živalih...( LUSH bravo )! Verjetno veš kako naravna je če je priporočeno, da se masko porabi v 4 mesecih..ja zelo naravno. Na izdelke lepijo sličice osebe, ki je ta izdelek naredila, kar se mi zdi popolnoma novo ampak čudovito. Plastiko izdelkov tudi reciklirajo in tako na moji maskici piše; ''To zanjo ni prvič! Posodica je izdelana iz 100% reciklirane plastike. Uporabite ponovno ali pa jo vrnite.'' 



O samem izdelku;

Maska je pakirana v čudoviti matt embalaži na kateri je objasneno VSE, kar je potrebno vedeti tako o LUSH izdelkih, kot samem kupljenem izdelku. Vsebuje 125g zelene mase, ki diši čisto po meti mmmm.
Masko velikodušno (haha tako piše pod navodili) nanesemo na obraz, pustimo delovati 10-15 minut in nato izperemo z vodo, ob enem pa naredimo na koži še SUPER piling. Ko se maska na obrazu suši je malo smešen občutek saj kožo popolnoma fiksira, tako da se takrat malo težje smejem oziroma govorim, ampak nič za to! :) koža je po uporabi neverjetno mehka in sploh ne izsušena, kar me je najbolj presenetilo!
Masko uporabljam 1x tedensko in JE vidno, da očisti vse nečistoče! Zdajle je nisem uporabljala 2 tedna in so že vidni mozoljčki, tako da sem si jo danes zopet naredila in tole objavo pišem z masko na obrazu haha :)

Najbolj me je skrbelo, da nebo pustila kakšne reakcije, saj imam izredno občutljivo in suho kožo, vendar NI in zato od mene dobi vse točke!

Je pa maska namenjena problematični koži, zato jo tudi takim priporočam sama, če imaš suho kožo z mozoljčki bo seveda opravila svoje delo, vendar priporočam, da se ustaviš v sami trgovini LUSH in naj ti tam svetujejo kaj priporočajo za točno tvoj tip kože :)

VSEBUJE; betonitni gel, kaolinska glina, med, mlet fižol adzuki, glicerin, semena dvoletnega svetlina, olje poprove mete, olje afriške žametnice, absolut vanilije iz pravične trgovine,..

Cena je mislim da okoli 7€, kar se meni ne zdi veliko, saj jo po 5 velikodušnih uporabah ne manjka niti 1/3. Sigurno bom v kratkem kupila še maslo za telo, ki vsebuje arganovo olje, ker sem jo sprobala v trgovini in je bila moja koža nahranjena ter dišeča še doooolgo po uporabi. :)

Mi priporočaš kakšen njihov izdelek za suho kožo, mogoče parfumček? :)
Upam, da boš uživala v branju, jaz pa hitro letim narediti še piling.

Želim ti, da teden začneš, kar se da super! :)
Se kmalu spet beremo.
Poljubčki,       La beaute


( Zopet sem nazaj z pisanjem objav juuuuhu, tole sem pa res pogrešala. )

3 komentarji: