28. avgust 2015

NEGA OBRAZA :)


Pozdravljene damice :)

Želele ste objavico o negi kože, kar bom seveda tudi izpolnila vendar v dveh delih. Prvi del bo nega obraza drugi del pa nega preostale kože.

Torej kot ste že prebrale v naslovu bom danes pisala o negi kože na obrazu. Najprej naj povem, da nikoli nisem imela težav s kožo, vendar pa se borim z suho kožo ampak vedno manj huuura :)

Na slikici zgoraj lahko vidite izdelke katere uporabljam vsak dan edino masko znamke Lush 2x tedensko.

Levo zgoraj lahko vidite set znamke Clinique 3v1, katerega sem že opisala precej podrobno v prvi objavi TUKAJ , zato nebom dolgovezila. Uporabljam ga vsak večer in meni je super, saj je namenjen suhi in aknasti koži :)

Poleg seta lahko opazite dva izdelka M.A.C. Izdelek v prozorni flaški uporabljam za dodatno vlažitev obraza (nanesem ga za tem ko nanesem kremo za obraz) in fiksacijo celotnega "makeup-a". Izdelek v črni flaški pa sem uporabljala preden sem kupila primer od L'oreala INFALLIBLE, in sem ga nanašala na kritična mesta (čelo, nos, pod očmi, nad ustnico ter na brado) vendar se ne moreta primerjati!

Poleg lahko opazite izdelek L'OCCITANE - vodica za obraz, ki ga uporabljam za dodatno vlažitev in ga imam s seboj v torbici vedno in povsod. Ko začutim, da je obraz izsušen samo posprejam po obrazu in sem spet pripravljena na nove zmage :) edino kar me moti je saj na enkrat pospreja veliko na eno mesto - ne spreja tako razpršeno!

Druga vrsta skrajno levo je maska znamke LUSH, ki jo uporabljam 2x tedensko in opravi super piling, čeprav je namenjena bolj problematični koži se tudi na moji zelo občutljivi in suhi koži super obnese! Koža je bila po postopku suuuuper mehka in prav nič suha. Res sem zadovoljna :) diši pa po meti mmm..

Poleg pa sta moji naaaaaljubši kremici. NIVEA, ki me spremlja že vsaj 5 let in je malo možnosti da jo zamenjam, res opravi nalogo vlaženja in da mi obraza ne zateguje ( ohh to sovražim)! Da o kremici znamke L'OCCITANE ne govorim.. ohh nebesa kakšen vonj in res je odlična kremica sploh za suho kožo, res meni jo odlično navlaži potrebna pa je minimalna količina! 

Zadnji izdelek, ki pa sem ga vključila v to objavico je primer znamke L'OREAL, saj mojo kožo varuje pred vdorom pudra v pore in res dekleta morate ga sprobati vreden je vsakega centa, sploh dekleta z mastno kožo saj boste popolnoma mat! Mislim, da ga ne bom zamenjala še lep čas, saj je ODLIČEN! Že tekstura, ko ga iztisnete iz embalaže je dobesedno mat in naredi občuten filter po obrazu. Moj puder pa ni še NIKOLI izgledal lepše, prisežem!


Za danes je iz moje strani tole vse in upam da vam je bila objavica všeč :)
Želim vam čuudovit vikend! 
Se kmalu spet beremo,
poljubčkiiiii :) 

4 komentarji:

  1. Joj, clinique nega pa res ni kul..res pazi z njo, ker je alkohola toliko v njej da se ga do sosedov navonja. Vedno znova me čudi, zakaj nekatere znamke dodajajo alkohol v neke obraza, ko pa tam res nebi smel kaj iskati.. Sploh, če si napisala da imaš suho kožo, je ta kombinacija res no go. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej Anja. Hmm pri meni ta kombinacija res dobro deluje, čeprav se res vonja alkohol. Sem pa tudi sama začela sedaj iskati vse izdelke ki ne vsebujejo alkohola in da so brez parfumov :)

      Izbriši
  2. Se pridružujem prejšnjemu komentarju Urška, če želiš dolgoročno narediti svoji koži uslugo pozabi na izdelke, ki vsebujejo alkohol. Alkohol preprosto ni za kožo. Kolikor vidim, si še mlada in zagotovo je tvoja koža še polna mladosti vendar se dolgoročna uporaba izdelkov, ki vsebujejo alkohol kaj hitro lahko pozna na koži v kasnejših letih.

    OdgovoriIzbriši